Schrijf je nu in voor Koningswoude fase 2

02 mei 2021

Afgelopen donderdag is de verkoop gestart van Koningswoude fase 2 in Landhorst. Je kunt je nu inschrijven voor één van de 6 ruime eengezinswoningen. Inschrijven kan nog tot maandag 10 mei a.s. 12.00 uur. 

De tussenwoningen in Koningswoude zijn met een woonoppervlak van 111 m² heerlijk ruim. De hoekwoningen zijn met 118 m² woonoppervlak zelfs nog iets ruimer. De woningen zijn voorzien van een mooi leefkeuken met hoogwaardige keukenapparatuur en een grote zithoek. Via de openslaande deuren sta je zo in de fijne achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Deze zijn dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Verder vind je op deze verdieping een luxe badkamer voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet. Tot slot hebben deze woningen ook nog een grote multifunctionele ruimte op de zolderverdieping, die naar eigen wens in te richten is. De eengezinswoningen zijn beschikbaar vanaf € 239.900,- v.o.n.
 
Interesse? 
Wil jij kans maken op één van de 6 eengezinswoningen in Koningswoude? Zorg er dan voor dat je inschrijving vóór maandag 10 mei a.s. 12.00 uur bij de makelaar binnen is. Je vindt dit inschrijfformulier op de projectwebsite of haal ‘m af bij de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koningswoude Fase 2 | 6 eengezinswoningen?

Bekijk ook het project Koningswoude Fase 2 | 6 eengezinswoningen