Start verkoop Hoge Wei II in Oosterhout

03 september 2021

Noteer donderdag 16 september a.s. in je agenda! Op die dag start om 12.00 uur de verkoop van Hoge Wei II in Oosterhout. Geef via de projectwebsite alvast jouw woningvoorkeur(en) aan, zodat deze bij de start van de verkoop al klaar staan.

In totaal worden er 40 woningen gerealiseerd in Hoge Wei II. Dit zijn er bijna twee keer zoveel dan eerder vermeld! De variatie aan woningtypes is groot. Er komen tussen- en hoekwoningen en twee- en driekappers, maar ook een aantal mooie vrijstaande woningen. Alle woningen worden compleet opgeleverd, met een fraaie keuken en badkamer die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Wil je een uitbouw? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Liever een woning die vóór de oplevering al helemaal klaar is en waaraan je niet meer hoeft te klussen. Kies dan voor de optie ‘Woonklaar’. 
 
Een fijne plek om te wonen
Hoge Wei II ligt in Oosterhout, een charmant dorp in de gemeente Overbetuwe. Het rustieke dorp heeft een hechte gemeenschap waar iedereen welkom is. Je vindt er diverse voorzieningen zoals cultuur- en sportclubs, een basisschool, supermarkt en gemeenschapshuis. Oosterhout grenst direct aan het Nijmeegse stadsdeel Oosterhout van Nijmegen-Noord (Waalsprong). Je woont hier dus ook zeer gunstig ten opzichte van het bruisende centrum van Nijmegen.

Interesse?
Spreekt wonen in Hoge Wei II jou aan? Noteer dan de start verkoop in je agenda en geef via de projectwebsite alvast jouw woningvoorkeur(en) aan. Hier vind je ook nieuwe impressies en meer informatie over de woningen, zoals de ligging, sfeerplattegronden en prijsindicaties per woningtype. Meer weten? De makelaar staat je graag te woord.