Verkoop Hart van de Waalsprong Donk en Elft start morgen

15 juni 2021

Opgelet! Morgen start de verkoop van de 81 appartementen in de gebouwen Donk en Elft in Hart van de Waalsprong (Nijmegen). Door de grote variatie aan appartementen is er in dit project altijd wel eentje die past bij jouw woonwensen. Voor welke kies jij?

In de appartementengebouwen Donk en Elft komen circa 220 duurzame stadsappartementen, waarvan 81 koopappartementen. In blok Donk komen 32 drie- en vierkamerappartementen variërend van circa 86 m² tot 130 m². In blok Elft komt een mix van 49 studio’s en tweekamerappartementen in grootte van circa 49 m² en 65 m² en driekamerappartementen van circa 72 m² tot 121 m². Daarnaast zijn er ook nog grote stadsappartementen van bijna 150 m². Alle appartementen krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair, een keuken en een fijne buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

Alle voorzieningen binnen handbereik
Welk appartement je ook kiest, wonend in één van de koopappartementen in blok Donk of Elft kijk je uit op het gezellige stadsplein en heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vind je supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en een visboer. Zin in een terrasje? Ook dat kan uitstekend op het gezellige stadsplein.

Inschrijven
Heb jij belangstelling voor deze appartementen in Hart van de Waalsprong. Schrijf je dan vanaf morgen via de projectwebsite van Hart van de Waalsprong in voor jouw favoriete appartement(en). Hier vind je dan tevens meer informatie over de verschillende appartementen en alle verkoopdocumentatie. Neem bij eventuele vragen contact op met de makelaar.