Verkoop Koningswoude fase 2 start 29 april a.s.

23 april 2021

Starters opgelet! Op donderdag 29 april a.s. start de verkoop van de tweede fase van nieuwbouwproject Koningswoude. Deze fase omvat 6 fijne eengezinswoningen, gelegen aan de Pinksterbloemstraat in Landhorst.

Tijdens de start verkoop ben je tussen 13.30 en 17.30 uur van harte welkom op het kantoor van de makelaar (Stationsplein 86 - 88 in Cuijk), om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Het verkoopteam staat voor je klaar, waarbij er rekening wordt gehouden met de corona-maatregelen. Het is vanaf 29 april ook mogelijk om de verkoopdocumentatie te downloaden via de projectwebsite of op te vragen bij de makelaar. De documentatie wordt dan naar je verstuurd per post. 

Wil jij kans maken op één van de woningen van Koningswoude fase 2? Zorg er dan voor dat je het ingevulde inschrijfformulier vóór maandag 10 mei a.s. 12.00 uur inlevert bij de makelaar. Dit inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden via de projectwebsite en is uiteraard ook verkrijgbaar bij de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koningswoude Fase 2 | 6 eengezinswoningen?

Bekijk ook het project Koningswoude Fase 2 | 6 eengezinswoningen