Betaalbaar wonen voor starters | Bessembiender, Siebengewald

22 maart 2020

Ben jij een starter op de woningmarkt en op zoek naar een betaalbare woning in Siebengewald? Dan is het nieuwbouwproject Bessembiender wat voor jou! Dit project bestaat uit instapklare starterswoningen voor een vriendelijke prijs.

De starterswoningen in Bessembiender worden traditioneel gebouwd. De woningen kenmerken zich door hun praktische indeling. Zo beschikken ze over drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en wandcloset. Op de zolder is voldoende ruimte om nog een extra slaapkamer te realiseren.

Een ander kenmerk van deze woningen zijn de moderne energiebesparende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan P.V. cellen op het dak voor het opwekken van eigen stroom en een energiezuinige warmtepomp. Ook zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Eventueel kun je in overleg met de aannemer jouw woning energieneutraal maken.

Is zo’n instapklare starterswoning in Siebengewald wat voor jou? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid. De bouw van de woningen is al gestart.