Binnenkort in verkoop | Havenkade, Nijmegen

18 augustus 2020

Tussen de Waalhaven en de Weurtseweg in Nijmegen komt het nieuwbouwproject Havenkade. Dit project bestaat uit meerdere appartementencomplexen die uitkijken over de Waalhaven. Naar verwachting start de verkoop in het 4e kwartaal van 2020. 

In Havenkade worden 324 koop- en huurappartementen gerealiseerd. In de 3 gebouwen (gebouw A, B en gebouw C) komen in totaal 122 koopappartementen in diverse varianten. Van lofts en 2-kamerappartementen tot heel bijzondere penthouses en alles daartussenin. Dit project biedt dus voor ieder wat wils! Uiteraard met alle voordelen van nieuwbouw: duurzaam, goed geïsoleerd en stijlvol. De koopsom voor de koopappartementen varieert van € 220.000,- tot € 1.350.000,- v.o.n.

Planning
Het project is momenteel in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van de 122 koopappartementen in het 4e kwartaal van 2020, start de bouw van het project in het eerste kwartaal van 2021 en is de prognose voor de oplevering van de eerste woningen in het derde kwartaal van 2023.

Iets voor jou? Schrijf je dan in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject in Nijmegen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de start verkoop niet te missen!