Bouw Hof Lindebeek in april van start

19 februari 2021

In april gaat in Stevensbeek de bouw van het nieuwbouwproject Hof Lindebeek fase 1 van start. Een volgende stap in de realisatie van de eerste 14 woningen van dit project. De volgende fase van Hof Lindebeek is inmiddels in voorbereiding.

Hof Lindebeek is een bijzonder plan met een rijke geschiedenis. Het komt op een rustige en mooie locatie, op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat. Op deze plek ligt de oorsprong van Stevensbeek. De eerste fase van het project omvat 1 levensloopbestendige vrijstaande woning, 9 eengezinswoningen, 2 vrijstaande geschakelde woningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen. In de tweede fase komen rijwoningen. De architectuur is landelijk in een modern jasje. Door bij een groot aantal woningen het metselwerk te combineren met houten delen, sluit het ontwerp mooi aan bij de natuurlijke omgeving. Hiermee wordt dit een bijzonder plan, waar toekomst en historie elkaar ontmoeten en wonen en ontspanning hand in hand gaan.

Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid? Vraag het de verkopend makelaar. Houd onze website in de gaten voor de volgende fase of vul alvast je woonwensen aan.

Bekijk ook het project Hof Lindebeek

In verkoop
custom media