Bouw je eigen huis in een natuurlijke leefomgeving | Hof van Esteren, Escharen

10 februari 2019

Wil jij wonen in een unieke woning omgeven door gras, bomen, struiken en speelplekken voor de kids? Het kan in het Hof van Esteren waar grote percelen worden opgeleverd en jij vervolgens je eigen droomwoning kunt bouwen. Op deze locatie geniet je bovendien van een intieme sfeer en kan jong en oud heerlijk en veilig vertoeven.

Het dorp Escharen ligt ten zuiden van het Brabantse vestingstadje Grave. Het dorp kenmerkt zich door de landelijke omgeving waar je helemaal tot rust komt. Voorzieningen zoals winkels, kinderopvang en scholen zijn binnen handbereik. Even de gezelligheid van de stad opzoeken? Dat kan! Het gezellige centrum van Nijmegen ligt op 17 km afstand.

Ook voor recreatie kun je in de buurt van Escharen terecht. In de omgeving liggen verschillende natuur- en recreatiegebieden waar je fantastisch kunt wandelen en fietsen. Daarnaast heeft het dorp een goede bereikbaarheid. Escharen ligt aan de N324 en N321 die Den Bosch, Oss en Nijmegen verbindt. Verderop liggen de A50 en A73, waardoor je snel in de rest van het land bent. 

Wil jij jouw droomwoning realiseren op één van de bouwkavels? Schrijf je dan in via onze website. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen?

Bekijk ook het project Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen

In verkoop
Meer informatie

Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen

Escharen


Prijsindicatie vanaf € 139.500
1 woning beschikbaar