De royale appartementen van Hart van de Waalsprong Donk & Elft

03 augustus 2021

In het nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong in Lent vind je de zeer royale appartementen van de types Riet en Scholver. Deze bevinden zich in gebouw Elft, waar je uitkijkt op het gezellige winkelplein van Lent. Wij geven je een kijkje in deze appartementen! 

Appartementen type Riet - koopsom vanaf € 595.500 v.o.n.
Met een woonoppervlakte van circa 137 m² zijn de appartementen zeer royaal. Ze beschikken standaard over drie slaapkamers. Er is een ruime open keuken en samen met de riante woonkamer zorgt dit voor een oppervlakte van circa 58 m². Voor wie genoeg heeft aan twee ruime slaapkamers, is het mogelijk om de derde slaapkamer te betrekken bij het keukengedeelte. Zo creëer je een spectaculaire woonkeuken! Verder is er een ruime badkamer met een inloopdouche en een tweede toilet. Op het parkeerdek van gebouw Elft heb je een vaste parkeerplek voor je auto. Er komen in totaal vier appartementen van type Riet.

Appartementen type Scholver - koopsom vanaf € 650.500 v.o.n.
Ruimte is één van de dingen die centraal staat bij de appartementen van het type Scholver; er is een woonoppervlakte van circa 149 m² en alles is ruim opgezet. Er is een royale woonkamer met open keuken van samen circa 66 m². In de ruime badkamer bevindt zich een inloopdouche en tweede toilet. Er zijn in totaal drie riante slaapkamers en voor de masterbedroom heb je de optie voor een inloopkast. Verder is er een zeer groot balkon op het zuiden van circa 17 m². Op het parkeerdek van gebouw Elft heb je een eigen parkeerplek voor je auto. Er komen in totaal drie appartementen van type Scholver.

De omgeving
Hart van de Waalsprong biedt in fase 1 ruimte voor in totaal 81 appartementen. Op het winkelplein van Lent vind je een breed scala aan winkels en horeca. En met verschillende natuurgebieden om de hoek geniet je ook nog eens van een prachtige omgeving met veel groen.  

Wonen in type Riet of Scholver?
Zie jij jezelf al helemaal wonen in één van deze royale appartementen van het type Riet of Scholver? Of ben je benieuwd wat Hart van de Waalsprong jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid.

Bekijk ook het project Hart van de Waalsprong Donk en Elft

In verkoop
custom media
Meer informatie

Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Lent

50m - 149m woonoppervlakte
€ 256.500 tot € 656.500