De Smidse: Centraal wonen nabij het NS-station

08 januari 2021

In het nieuwbouwproject De Smidse in Cuijk woon je niet alleen dicht bij bijvoorbeeld winkels en sportfaciliteiten, ook het bus- en NS-station liggen op loopafstand. Dit maakt de appartementen van De Smidse een ideale plek om te wonen. Iets voor jou?

De Smidse wordt gerealiseerd aan de charmante Molenstraat in Cuijk. Hier wordt een oud bedrijfspand herontwikkeld tot een gebouw met 24 ruime appartementen, met woonoppervlaktes variërend van 67 tot 94 m². Uiteraard zijn de appartementen van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze over een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een buitenruimte, een eigen (fiets)berging en een parkeerplaats. Er zijn momenteel nog appartementen beschikbaar vanaf € 259.000,- v.o.n.

In het compacte en knusse centrum van Cuijk vind je alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Maar ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Breng een bezoek aan een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés. En woon je in Cuijk, dan is het water altijd dichtbij. De naam ‘Cuijk’ is niet voor niets afgeleid van het Keltische ‘Keukja’, wat ‘kromming’ betekent. Dit is de kromming in de Maas die je bij Cuijk kunt zien.

Ben jij benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn in De Smidse? Check dan het actuele aanbod op de projectpagina of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk?

Bekijk ook het project 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk