Hof Lindebeek: wonen op een historische locatie

17 december 2020

Op een rustige en historische locatie, op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in het Brabantse Stevensbeek, komt het nieuwbouwproject Hof Lindebeek. Met een brede mix aan woningen is er in deze nieuwbouwwijk altijd wel een woning die bij jou past.

Op deze unieke plek ligt de oorsprong van Stevensbeek. Aan het begin van de vorige eeuw werd hier modelboerderij Lactaria gesticht, welke later met veel liefde is omgebouwd tot klooster. In de jaren ‘90 werden de panden op het landgoed in gebruik genomen als groepsaccommodatie ‘Stevenshof’. Nu, meer dan een eeuw na de oorspronkelijke bouw, krijgen de gebouwen en de omliggende gronden een nieuwe bestemming. Met respect voor de rijke historie en de waardevolle natuurlijke omgeving worden de bestaande panden gerenoveerd en de omliggende gronden ontwikkeld voor woningbouw.

De eerste fase van Hof Lindebeek omvat 1 levensloopbestendige vrijstaande woning, 9 eengezinswoningen, 2 vrijstaande geschakelde woningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen. De architectuur van de woningen is landelijk in een modern jasje. Door bij een groot aantal woningen het metselwerk te combineren met houten delen, sluit het ontwerp mooi aan bij de natuurlijke omgeving. Hiermee wordt Hof Lindebeek een bijzonder plan, waar toekomst en historie elkaar ontmoeten en wonen en ontspanning hand in hand gaan.

Ben jij benieuwd wat Hof Lindebeek jou te bieden heeft? Lees dan meer op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof Lindebeek?

Bekijk ook het project Hof Lindebeek

In verkoop
Meer informatie

Hof Lindebeek

Stevensbeek


€ 232.500 tot € 432.000
120 m2 - 168 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar