Hof van Overasselt: blijf op de hoogte van de start verkoop

10 september 2020

In het groene Overasselt, ten zuidwesten van Nijmegen, wordt in nieuwbouwproject Hof van Overasselt plaats gemaakt voor 12 woningen. Wil jij wonen in een ruimtelijk hofje met een fijne achtertuin? Meld je aan en blijf op de hoogte van de start verkoop.  

In Hof van Overasselt worden 12 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, waarvan 8 koopwoningen. Het gaat om compacte, duurzame en bovendien betaalbare woningen (koopsommen vanaf € 209.500 v.o.n.) die zeer geschikt zijn voor één- en tweepersoonshuishoudens. 

Overasselt is een gezellig dorp met rust, ruimte en volop sport- en recreatiemogelijkheden. Lekker wandelen of fietsen in de prachtige bossen of aan het water, een terrasje pakken, of jezelf uitleven op bijvoorbeeld de voetbal- en tennisvelden. Het kan allemaal. Bovendien ben je zo in Nijmegen en zijn ook alle stadse faciliteiten vlakbij.

Naar alle waarschijnlijkheid start de verkoop van dit project in Q4 van 2020. Wil je op de hoogte blijven van de precieze datum en de definitieve prijzen per bouwnummer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van dit project. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Overasselt?

Bekijk ook het project Hof van Overasselt

Binnenkort in verkoop