Laatste bouwkavel te koop | Maashaeghe Park, Boxmeer

20 oktober 2020

Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw eigen droomhuis te (laten) bouwen? Pak dan nu je kans in het nieuwbouwproject Maashaeghe Park in Boxmeer. Hier is nog één zeer riant bouwkavel beschikbaar met een oppervlakte van maar liefst 2.237 m².

Dit laatste kavels, kavelnummer 38, biedt je alle ruimte om jouw droom werkelijkheid te maken. Een mooie riante woonkeuken om met vrienden te genieten, een riante master bedroom of die walk in closet waar je al zo lang van droomt... De keuze is aan jou! Jouw woning wordt gebouwd volgens een beeldkwaliteitsplan. Hierin staat beschreven hoe jouw woning eruit mag komen te zien. Je kunt je ook laten inspireren door de reeds gebouwde villa’s in Maashaeghe Park of door één van de architecten van het plan. De koopsom voor dit kavel bedraagt € 575.000,- v.o.n.

Maashaeghe Park komt in een groene en rustige omgeving aan de rand van Boxmeer. Omringd door bomen, beschermd door dijken en beschut door eeuwenoude hagen in het Maasheggen landschap. Met het centrum van Boxmeer op circa 10 minuten lopen heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Ook zijn er diverse sportmogelijkheden en verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Heb jij interesse in dit laatste bouwkavel in Maashaeghe Park? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Hierin kom je meer te weten over de mogelijkheden en het beeldkwaliteitsplan.