Laatste twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar | Koningswoude, Landhorst

30 oktober 2020

Ben jij op zoek naar een twee-onder-één-kapwoning waar je al komend jaar kunt wonen? Dan is het project Koningswoude in Landhorst wat voor jou! De bouw van dit project is in volle gang. Naar verwachting zal de oplevering medio 2021 plaatsvinden.

De nog beschikbare twee-onder-één-kapwoningen in Koningswoude (bouwnummer 1 en 3) hebben een ruim woonoppervlakte van 148 en 131 m². De woningen worden complete afgewerkt en voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast beschikken beide woningen over parkeergelegenheid op eigen terrein. Bouwnummer 3 wordt levensloopbestendig uitgevoerd, bij bouwnummer 1 is dit optioneel ook mogelijk. Wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen dan samen op één woonlaag. De twee-onder-één-kapwoningen zijn beschikbaar vanaf € 329.900,- v.o.n.

Heb jij interesse in één van deze laatste twee-onder-één-kapwoningen in Koningswoude? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Naast de twee-onder-één-kapwoningen is er ook nog een riante vrijstaande woning beschikbaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koningswoude De Parel van de Peel?

Bekijk ook het project Koningswoude De Parel van de Peel

In verkoop
Meer informatie

Koningswoude De Parel van de Peel

Landhorst


€ 215.900 tot € 445.900
111 m2 - 152 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar