Living-Inn: een woonzorgconcept in Nijmegen voor senioren en starters

18 maart 2021

Living-Inn is een bijzonder woonzorgconcept in Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Starters en senioren wonen hier samen en helpen en zorgen voor elkaar in ruil voor een betaalbare huur in een prachtige omgeving.

Wie wonen er straks in Living-Inn? 
• Vitale senioren die behoefte hebben aan een levensloopbestendige woning die van alle gemakken is voorzien. 
• Starters die op zoek zijn naar een dynamische woonomgeving met sociale contacten.
• Zorgbehoevende senioren die kunnen beschikken over een uitgebreid zorgplan dat de behoefte vervult van bewoners met dementie, somatische hulp of een tijdelijke zorgvraag. 

Waar komt Living-Inn?
Living-Inn wordt gerealiseerd In Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Hof van Holland met het winkelcentrum 'Hart van de Waalsprong' wordt het stadshart van Nijmegen-Noord. Een plek waar gewoond, gewerkt, gecreëerd en gewinkeld wordt. In de wijk worden circa 1.900 woningen gebouwd. Zowel gezinnen als starters, studenten, 1-2 persoonshuishoudens, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen zullen hier hun nieuwe woonplek vinden.

Wordt dit jouw toekomstige woonlocatie?
Ben je starter, heb je een sociaal hart en wil je jezelf enkele uren per week inzetten voor de medemens? Of ben je een vitale senior die op zoek is naar een levensloopbestendige huurwoning die van alle gemakken is voorzien en op de toekomst is voorbereid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem voor meer informatie over wonen in Living-Inn contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom In voorbereiding: Living-Inn?

Bekijk ook het project In voorbereiding: Living-Inn

Binnenkort in verhuur
custom media