LOYD: Start bouw gegarandeerd

14 september 2021

De verkoop van het nieuwbouwproject LOYD in Lent gaat voorspoedig. Op dit moment is ruim 75 procent van de appartementen verkocht of onder optie. Doordat de verkoop voorspoedig verloopt is de start bouw inmiddels gegarandeerd.

LOYD is een prachtig en statig gelegen appartementencomplex met luxe appartementen. Het project komt midden in het Waalspronggebied aan de noordzijde van de Waal. Hier geniet je volop van de natuurrijke omgeving en de weidse uitzichten én heb je de binnenstad van Nijmegen binnen handbereik. De verwachting is dat de eerste bouwwerkzaamheden van LOYD aan het einde van dit jaar kunnen starten. Deze planning is nog afhankelijk van het bouwrijp maken van de locatie door de gemeente. 
 
Volop keuzevrijheid als je nu kiest voor wonen in LOYD
Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar in LOYD. Als je nu kiest voor een appartement in dit project, profiteer je nog volop van keuzevrijheid. Zo kun je exact die kopersopties kiezen die helemaal passen bij jouw woonwensen en maak je van jouw appartement echt jouw droomwoning! 
 
Interesse? 
Zie jij jezelf al wonen in LOYD en ben je benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Check dan snel de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite en schrijf je in. Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Loyd - Gemeente Nijmegen?

Bekijk ook het project Loyd - Gemeente Nijmegen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Loyd - Gemeente Nijmegen

Lent

3 woningen beschikbaar
79m - 232m woonoppervlakte
€ 392.500 tot € 1.403.500