Luxe tweekappers in De Regisseur, Nijmegen Noord

08 mei 2020

In nieuwbouwproject De Regisseur zijn nog enkele tweekappers beschikbaar. De luxe tweekappers hebben een woonoppervlak van 143 m² en zijn gelegen aan een hofje. De (optionele) pergola’s en uitbouw aan de voorzijde maken deze woningen extra bijzonder. 

De Regisseur bestaat uit 82 moderne woningen, in de nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen Noord. Het woningaanbod is gevarieerd: statige vrijstaande woningen, luxe tweekappers en royale tussen- en hoekwoningen. 

Wonen in De Regisseur betekent het beste van twee werelden: landelijk wonen met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Als je de deur uitstapt ben je zo bij de uiterwaarden van de Waal, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Vanuit Zuiderveld ben je binnen een paar minuten in het centrum van Nijmegen en ook Arnhem is dichtbij. Bovendien vind je een supermarkt, school en de zorgvoorzieningen van de Waalsprong om de hoek.

Heb je interesse in één van de beschikbare tweekappers (koopsom vanaf € 372.500 v.o.n.), of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de verkopend makelaar en wie weet word jij een van de toekomstige eigenaren.