Nieuw in de verkoop! Koudenhoek Noord

13 juni 2023

Wonen op een schitterende locatie vlakbij het centrum van Nijmegen? Dan is Koudenhoek Noord ideaal!

Wil je lekker een paar uurtjes ontspannen aan het strand of wandelen door de natuur? Het Waalstrandje ligt op 2 kilometer afstand van je voordeur! Daarnaast zijn de Ooijpolder, Lentse Plas of Oosterhoutse Plas op fietsafstand. Vlakbij het centrum van Nijmegen (10 minuten fietsen) worden 4 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De woningen zijn in basis voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer, waarbij 2 woningen levensloopbestendig gebouwd zullen worden.

De percelen variëren van circa 290m² tot 340m² met een eigen inrit en zijn gelegen in een hofje.

Nieuwsgierig geworden? Geef dan je interesse door per e-mail nieuwbouw@hansjanssen.nl en ontvang de verkoopdocumentatie. De makelaar zal vervolgens contact met je opnemen om je verder te informeren over de woningen en het aankoopproces.

Schrijf je via de projectwebsite in voor de nieuwsbrief van dit project.

Liever eerst nog advies over je financiële mogelijkheden neem dan contact op met LIV Hypotheken & Verzekeringen en laat je hierover adviseren door jouw hypotheekadviseur. De medewerkers van LIV Hypotheken & Verzekeringen zijn gespecialiseerd in de aankoop van een nieuwbouwwoning en staan altijd voor je klaar.
► neem contact op

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koudenhoek Noord?

Bekijk ook het project Koudenhoek Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Koudenhoek Noord

Nijmegen

1 woning beschikbaar
116m - 117m woonoppervlakte
€ 524.000 tot € 540.000