Nog 1 vrijstaande woning te koop | Hoge Wei, Oosterhout

18 juni 2019

Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. In deze mooie, intieme omgeving worden ongeveer 60 nieuwbouwwoningen ontwikkeld, allemaal gebouwd in een traditionele stijl. Op dit moment is er nog één vrijstaande woning beschikbaar. 

De nog beschikbare woning is van het type L2 en heeft een woonoppervlak van circa 159 m². De royale woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en de woonkamer bevindt zich aan de achterzijde. De woning is voorzien van drie slaapkamers op de verdieping. Altijd al gedroomd van een inloopkast? Ook daar is plek voor, namelijk in de master bedroom. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op de ruime zolder nog twee extra kamers te creëren.

Hoge Wei biedt het beste van twee werelden: de enorme openheid van graslandschap, afgewisseld door landelijke bebouwing en de bruisende binnenstad van Nijmegen op slechts 15 minuten rijden. Bovendien fiets je binnen 2 minuten naar treinstation Nijmegen Lent en is er een bushalte voor de deur. 

Heb jij interesse in deze laatste beschikbare woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hoge Wei?

Bekijk ook het project Hoge Wei

In verkoop
Meer informatie

Hoge Wei

Oosterhout


€ 163.900 tot € 559.900
123 m2 - 177 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar