Nog 3 villa's te koop in mooie, groene omgeving | Maashaeghe Park, Boxmeer

28 mei 2019

Wil jij wonen in een parkachtige omgeving waar je volledig tot rust komt en geniet van de stilte, het ruime uitzicht en de schittering van de Maas? Dan ben jij waarschijnlijk helemaal verkocht als je de prachtige villa's van Maashaeghe Park in Boxmeer bekijkt. Op dit moment zijn er nog slechts drie beschikbaar. 

De villa’s hebben een zeer ruim woonoppervlak variërend van circa 166 tot 223 m². Vanuit de royale woonkamer en keuken heb je een mooi uitzicht op de grote tuin rondom de woning. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 of 4 ruime slaapkamers. Twee villa's hebben ook een ruime zolder, waar een extra slaapkamer of hobbyruimte gerealiseerd kan worden. Goed om te weten: wat betreft de indeling zijn er in alle villa's verschillende mogelijkheden. 

De villa’s in Maashaeghe Park zijn ontworpen door verschillende architectenbureau’s. Hierdoor hebben ze allemaal een eigen uitstraling. In combinatie met de mooie materialen gaan de villa’s als het ware op in de prachtige omgeving. Bovendien bieden de woningen veel privacy. 

Krijg jij een glimlach op je gezicht bij het lezen van dit bericht? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar.