Nog enkele appartementen beschikbaar | Park Waaijenstein, Lent

09 januari 2020

Op een prachtige locatie midden in Park Waaijenstein in Lent wordt het gelijknamige nieuwbouwproject Park Waaijenstein gerealiseerd. De appartementen liggen dus in een groene omgeving, vlakbij Nijmegen. Enthousiast? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Park Waaijenstein is onderdeel van De Waaijer, een natuurgebied tussen Oosterhout en Lent. Zodra je de deur van je nieuwe appartement uitstapt ben je omgeven door groen en water. In het prachtige recreatiegebied kun je heerlijk wandelen en fietsen. Liever even de stad in? Het levendige centrum van Nijmegen is dichtbij! Bovendien biedt de wijk Oosterhout zelf ook diverse voorzieningen. Kortom, een fijne combinatie van stad en natuur!


In totaal komen er 16 ruime appartementen en 2 luxe penthouses. De appartementen en penthouses zijn verdeeld over 5 bouwlagen. Op de eerste 4 lagen bevinden zich elk 4 appartementen. De verschillende typen appartementen beschikken over minimaal 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de overdekte stallingsgarage. De bovenste laag bestaat uit 2 luxe penthouses, met elk 2 parkeerplaatsen in de garage.


Wil jij ook graag de trotse eigenaar worden van een appartement in Park Waaijenstein? Neem voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Appartementen Park Waaijenstein?

Bekijk ook het project Appartementen Park Waaijenstein

In verkoop
Meer informatie

Appartementen Park Waaijenstein

Nijmegen


€ 325.000 tot € 670.000
84 m2 - 173 m2 woonoppervlakte