Prachtige tweekappers en hoekwoning beschikbaar | Megenseind, Afferden

16 februari 2020

Nieuwbouwproject Megenseind bestaat uit 19 moderne koopwoningen en wordt een ideale woonomgeving voor starters, gezinnen en liefhebbers van rust. Iets voor jou? Er zijn nog woningen beschikbaar.

Afferden bevindt zich op een prachtige locatie in het Land van Maas en Waal. Vanuit je woning in Megenseind wandel je zó naar de Afferdense en Deestse Waarden, direct aan de Waal. Vanaf de fiets bewonder je in de lente de Betuwse bloesembomen. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden in de buurt. 

Nieuwbouwproject Megenseind bestaat uit 13 tussenwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 4 hoekwoningen. Duurzaam wonen staat centraal bij alle woningen in Megenseind. De nieuwbouwwoningen zijn met een lucht-waterwarmtepomp, lage temperatuur verwarming en zonnepanelen klaar voor de toekomst. De beschikbare tweekappers hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping, een aangebouwde garage en een privé parkeerplek. De beschikbare hoekwoning heeft een gedraaide kap en profiteert daardoor van extra ruimte en licht op de zolder.

Zie jij jezelf wel wonen in Megenseind? Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.