Royaal wonen in Koningswoude

29 januari 2021

Een royaal woonoppervlak (148 m²), een fijne leefkeuken en een grote master bedroom met een Frans balkon. Het zijn allemaal kenmerken van de laatste woning die te koop is in het nieuwbouwproject Koningswoude. Wordt deze tweekapper in Landhorst jouw nieuwe thuis?

Deze riante tweekapper (bouwnummer 1) is van alle gemakken voorzien. De leefkeuken, die zich bevindt aan de voorzijde van de woning, is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur. De grote zithoek heeft openslaande deuren richting de achtertuin, waar je ook een praktische berging vindt. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 fijne slaapkamers, waaronder een master bedroom van ruim 19 m², en een comfortabele badkamer met een douchehoek, wastafel en toilet. Daarnaast is er op de zolder nog een grote ruimte, met onder andere de opstelplaatsen voor technische installaties en plek voor de wasmachine. Tot slot beschikt de woning ook nog over parkeergelegenheid op eigen terrein.

De koopsom voor deze laatste woning in Koningswoude bedraagt € 329.900,- v.o.n. Optioneel is het nog mogelijk om de badkamer te voorzien van een ligbad. Ben jij, met het oog op de toekomst, op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dan biedt deze tweekapper ook mogelijkheden. Optioneel kan het woonprogramma op de begane grond worden gerealiseerd.

Heb jij interesse in deze laatste woning in Koningswoude? Grijp dan nu je kans en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koningswoude De Parel van de Peel?

Bekijk ook het project Koningswoude De Parel van de Peel

In verkoop
Meer informatie

Koningswoude De Parel van de Peel

Landhorst


€ 215.900 tot € 445.900
111 m2 - 152 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar