Ruime appartementen midden in het centrum van Cuijk

12 februari 2021

Ruime appartementen met twee slaapkamers, een royale woonkamer met open keuken, een luxe badkamer en een buitenruimte. Je vindt ze in het nieuwbouwproject De Smidse in Cuijk. Hier woon je midden in het centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik.

De woonoppervlaktes van de appartementen in De Smidse variëren van 68 tot 94 m². Ze zijn van alle gemakken voorzien. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel, maar ook een ligbad behoort tot de mogelijkheden. Op je eigen balkon of buitenruimte geniet je volop van de buitenlucht. Daarnaast heb je ook nog de beschikking over een berging en eigen parkeerplaats. Er zijn nog appartementen beschikbaar vanaf € 259.000,- v.o.n.

Vanuit De Smidse kun je alle kanten op. Je woont er centraal, op korte loopafstand van het centrum en het bus- en treinstation. In het compacte en knusse centrum van Cuijk vind je alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Bezoek een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés.

Heb jij interesse in één van de nog beschikbare appartementen in De Smidse en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaarskantoren voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk ook het project 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk