Schrijf je in als reservekandidaat voor ’t Hof van Campe cluster 7

02 maart 2021

De verkoop van de woningen van ’t Hof van Campe cluster 7 in Ewijk gaat hard. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Heb jij ook nog interesse in deze fase van dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan via de projectwebsite in als reservekandidaat.

In ’t Hof van Campe cluster 7 komen in totaal 23 royale woningen, met woonoppervlaktes variërend van 122 tot 164 m². De woningen zijn gelegen aan een mooi groen hofje en worden compleet opgeleverd. Zo zijn ze onder andere voorzien van een complete keuken en badkamer, een warmtepomp en zonnepanelen. De architectuur is vergelijkbaar met de eerdere clusters, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen.

Na cluster 7 volgt ook nog cluster 8, de allerlaatste fase van ’t Hof van Campe. In dit cluster worden nog eens 20 prachtige woningen gerealiseerd. De nadruk in dit laatste cluster ligt op ruime twee-onder-één-kapwoningen (18 stuks). Daarnaast komen er nog 2 royale vrijstaande woningen. Ook met dit laatste cluster wordt een groen, ruimtelijk en kindvriendelijk hofje gecreëerd: de perfecte plek om landelijk te wonen en iedere dag weer van de rust en natuur te genieten. De verkoop van cluster 8 start over enkele maanden, naar verwachting medio 2021.

Heb je vragen over dit nieuwbouwproject in Ewijk? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Campe cluster 7?

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 7

In verkoop
custom media