Schrijf je nu in voor Cuijkse Lagune fase 5!

13 juli 2021

De inschrijving voor Cuijkse Lagune fase 5 is inmiddels geopend! Schrijf je nu via de projectwebsite in voor één van de royale appartementen in dit project. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 19 juli a.s. 17.00 uur. 

Op de begane grond van het gebouw vind je de hal met een lift, de bergingen en een aantal van de parkeerplaatsen. De 30 appartementen zijn verdeeld over de overige 5 verdiepingen. De appartementen hebben een grootte van ongeveer 85 tot 101 m² en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De balkons zijn gericht op het oosten, het zuiden of het westen. Vanaf hier kijk je uit op het water waarmee het gebouw wordt omringd. Daarnaast heeft elk appartement een eigen parkeerplaats, overdekt of op het buitenterrein. De prijzen van deze fantastische appartementen variëren van € 304.000,- tot € 389.000,- v.o.n.

Centrale ligging
In zo'n 5 minuten rijden vanaf Cuijkse Lagune sta je in het centrum van Cuijk. Hier vind je een breed aanbod aan winkels. Ook Nijmegen is om de hoek: met de snelfietsroute of de trein ben je er in een handomdraai. 

Pak je kans!
Krijg jij al helemaal zin om een inwoner te worden van Cuijkse Lagune fase 5? Schrijf je dan voor aanstaande maandag 17.00 uur in voor een appartement in dit project! Meer info? Neem contact op met één van de makelaars.