Start bouw in mei! | Den Eik, Westerbeek

08 maart 2020

In Den Eik (Westerbeek) komen 6 ruime eengezinswoningen en 4 riante twee-onder-één-kapwoningen, waarvan 2 woningen levensloopbestendig zijn. Er zijn nog levensloopbestendige woningen beschikbaar. De bouw start in mei! 

De 4 twee-onder-één-kapwoningen en de hoekwoning op bouwnummer 10 beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein en een praktische berging in de achtertuin. Op de bouwnummers 3, 4 en 10 kan gekozen worden voor een levensloopbestendige indeling. De levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen hebben standaard een compleet woonprogramma op de begane grond: wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen allemaal samen op één woonlaag.

Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik krijgt de wijk een bijzonder gevarieerd gevelbeeld. Er zijn algemene parkeerplekken beschikbaar, er is een gezellige speelplek aanwezig en iedere woning is gelegen op een mooi perceel. Alle woningen worden in de basis al voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en de badkamer en toilet worden afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk.

De bouw start in mei 2020. Heb je interesse in één van de woningen van nieuwbouwplan Den Eik? Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.