Start verkoop Den Elt op 1 april a.s.

11 maart 2021

Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige (semi)bungalows, je vindt ze allemaal in nieuwbouwproject Den Elt. Hier woon je in het hart van het gezellige Ewijk. De verkoop van de woningen start op donderdag 1 april a.s.

In Den Elt worden in totaal 22 prachtige woningen gerealiseerd. Het plan is ruim van opzet, met riante kavels en veel aandacht voor groen. De woningen zullen qua uitstraling mooi aansluiten bij de omgeving van Ewijk. De woonwijk heeft weinig doorgaand verkeer en biedt diverse speelgelegenheden voor kinderen. Nog een pluspunt is de ligging van het project ten opzichte van vele voorzieningen. Van een supermarkt, apotheek en kledingwinkels tot een basisschool, kinderdagopvang en sportverenigingen; ze zijn allemaal dichtbij.

Wil jij wonen in dit nieuwbouwproject in het hart van Ewijk? Schrijf je dan vanaf donderdag 1 april a.s. 12.00 uur in via de projectwebsite voor jouw favoriete woning(en). Vanaf woensdag 17 maart a.s. 12.00 uur kun je hier alvast woningimpressies, sfeerplattegronden en prijsindicaties bekijken. Meer weten? Neem contact op met de verkopend makelaar.