Start verkoop | ’t Hof van Campe cluster 7

05 januari 2021

Donderdag 7 januari a.s. is het zover! Dan start de officiële verkoop van ’t Hof van Campe cluster 7 in Ewijk. Vanaf 12.00 uur vind je op de projectwebsite uitgebreide informatie over de woningen en kun je je inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s)!

In ’t Hof van Campe cluster 7 komen in totaal 23 royale woningen, waarvan 17 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. De woningen worden compleet opgeleverd en zijn onder andere voorzien van een complete keuken en badkamer, een warmtepomp en zonnepanelen. De architectuur is vergelijkbaar met de eerdere clusters, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. De wijk krijgt een groene en ruimtelijke opzet en biedt volop ruimte voor kinderen om te spelen.

’t Hof van Campe bestaat uit 8 hofjes met in totaal 182 nieuwbouwwoningen. Wonen in 't Hof van Campe voelt bijna als wonen op het platteland. De prachtige uiterwaarden bevinden zich op steenworp afstand. Agrarische gronden, natuurgebieden en bebouwd land wisselen elkaar af. Een landelijke omgeving die je iedere dag weer rust en ontspanning brengt, én ook nog eens zorgt voor veel sfeer en recreatiemogelijkheden.

Cluster 1 t/m 6 van ’t Hof van Campe zijn al opgeleverd. Rij er eens langs, proef de sfeer, laat je overtuigen en schrijf je vanaf donderdag 7 januari a.s. 12.00 uur in voor jouw favoriete woning(en)! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Campe cluster 7?

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 7

In verkoop
custom media