Verkoop ruime tweekappers gestart | Tichellande, Druten

25 november 2019

Afgelopen vrijdag 22 november is de verkoop gestart van 8 ruime tweekappers in fase 10B van project Tichellande in Druten. Wil jij wonen in een dorpse sfeer omgeven door groen en water? Dan is wonen in Tichellande wellicht wat voor jou. 

De twee-onder-één-kapwoningen zijn gebouwd in jaren ’30 stijl. Alle woningen hebben ruime kavels en een tuin op het zuiden. Je kunt zelf kiezen of je de woonkamer aan de straat- of tuinzijde wilt. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met wastafel, douche én ligbad. Op de ruime, vrij indeelbare zolder bevinden zich de witgoedaansluiting en CV-opstelling.

Er worden 4 verschillende types tweekappers aangeboden:
• Type P heeft een topgevel
• Type Q heeft een erker
• Type R heeft luiken op de begane grond en een Frans balkon voor beide ramen op de 1e verdieping.
• Type S heeft luiken op de begane grond en een Frans balkon voor één raam op de 1e verdieping.

De koopsom van de tweekapper type P start vanaf €360.000,- v.o.n. en van de tweekappers type Q-R-S vanaf €351.000,- v.o.n.

Deze 8 sfeervolle woningen zijn de laatste tweekappers die in deze fase worden aangeboden. Zie jij jezelf hier wel wonen? Bekijk het actuele woningaanbod op de projectpagina. Of neem contact op met één van de verkopend makelaars. Bij hen kun je ook terecht met vragen over de uitbreidingsmogelijkheden.