Verkoop Tichellande fase 12 en 15 start 12 februari a.s.

27 januari 2021

De laatste 59 woningen van het nieuwbouwproject Tichellande in Druten gaan in verkoop. Deze laatste fases bieden een zeer divers woningaanbod, waaronder ideale woningen voor starters en enkele fraaie tweekappers. De online verkoop start vrijdag 12 februari a.s.

Het totale aanbod in Tichellande fase 12 en 15 bestaat uit:
- 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen met topgevel
- 10 semi-bungalows
- 19 XS-woningen
- 10 hoekwoningen
- 7 tussenwoningen met topgevel 
- 7 reguliere tussenwoningen

De XS-woning zijn perfect voor starters. Leuke betaalbare woningen, net een maatje minder, waarvoor de starterslening van de gemeente Druten een ideaal hulpmiddel is om ze nog bereikbaarder te maken. Of ben je juist op zoek naar wat ruimers? Dan zijn de royale tweekappers met vrij uitzicht over het water en een tuin op het zuiden misschien wel wat voor jou. Deze worden uitgevoerd als semi-bungalows met alle voorzieningen gelijkvloers, maar ook als royale eengezinswoningen. Een prijsindicatie van de koopsommen: vanaf € 229.500,- tot € 429.000,- v.o.n.

Spreekt wonen in Tichellande jou aan? Noteer dan de start verkoop op 12 februari in je agenda. Vanaf dan kun je je online inschrijven voor jouw favoriete woning. De inschrijving loopt tot en met 28 februari a.s.