LOYD: Wonen in een luxe appartement met een prachtig uitzicht?

21 september 2021

Aan de noordzijde van de Waal komt nieuwbouwproject LOYD, een appartementencomplex in Lent met royale, luxe appartementen. Door zijn inspirerende vorm, betoverende ontwerp en mooie ligging valt LOYD op als baken van rust en ruimte nabij de energieke stad.

De 78 luxe appartementen worden opgeleverd in vier verschillende types: Allure, Luxe, Excellent & Penthouse. Ieder type heeft haar eigen charme en alle appartementen zijn heerlijk comfortabel. De appartementen zijn gesitueerd in drie verschillende gebouwen en worden opgeleverd met luxe badkamer en keuken. Daarnaast delen de appartementen een gezamelijke binnentuin, een ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling. Op deze manier blijft het uitzicht mooi natuurlijk en groen.

Prachtig uitzicht vanaf de terp
Het uitzicht vanaf LOYD is fenomenaal, want vanuit dit uitgesproken stukje architectuur zie je de Waal met haar rustieke waterleven voorbij kabbelen. Dit terwijl het bruisende stadscentrum van Nijmegen binnen handbereik ligt, waardoor er perfecte harmonie is tussen rust en drukte. Doordat de luxe appartementen op een terp van drie meter hoog komten te liggen, heb je vanaf de eerste verdieping al een ongelooflijk uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen.

Interesse?
Zie je jezelf hier al helemaal wonen? Of kan je nu al niet meer wachten om het fenomenale uitzicht te aanschouwen? Neem dan gauw een kijkje op de projectpagina of neem contact op met de makelaar voor verdere vragen of meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Loyd - Gemeente Nijmegen?

Bekijk ook het project Loyd - Gemeente Nijmegen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Loyd - Gemeente Nijmegen

Lent

3 woningen beschikbaar
79m - 232m woonoppervlakte
€ 392.500 tot € 1.403.500