24 september: start verkoop Hofwoningen Hof Lindebeek

17 september 2021

Vrijdag 24 september vanaf 12:00 uur start de verkoop en verhuur van de hofwoningen in het nieuwbouwproject Hof Lindebeek. Wonen in dit plan omvat wonen in een unieke woongemeenschap waar men gezamenlijk zorgt voor onder andere de binnentuin, maar ook elkaar helpt.

Deze fase van het nieuwbouwproject omvat 24 hofwoningen voor de woongemeenschap 'Binnentuin'. Dit bijzondere plan is gelegen in Stevensbeek, in Brabant. De 24 hofwoningen vormen samen met het monument op de locatie een carré, waarbinnen een gemeenschappelijke binnentuin komt te liggen. Het project bestaat uit 6 benedenwoningen, 6 bovenwoningen en 12 rijwoningen, waarvan enkel de rijwoningen voor de verkoop bestemd zijn.

De 12 rijwoningen zijn 150 men komen op de markt voor een koopprijs vanaf € 232.800 v.o.n.. De architectuur van de woningen is landelijk en karakteristiek. Met de houten gevels en keramische leipannen in sobere kleuren, sluit het ontwerp mooi aan bij het monument en de natuurlijke omgeving. Hof Lindebeek, een bijzonder plan, waar toekomst en historie elkaar ontmoeten en wonen en ontspanning hand in hand gaan.

De start verkoop vindt plaats op het kantoor van de makelaar te Cuijk, tussen 12.00 tot 17.30 uur. Je kunt binnenlopen om de uitgebreide documentatie in ontvangst te nemen en tevens de brochure op te halen. Vanaf 24 september a.s. is de documentatie tevens hier te downloaden of op te vragen bij de makelaar.