4 redenen waarom je in Hart van de Waalsprong wilt wonen

29 oktober 2021

In het dorp Lent staat het Hart van de Waalsprong, een duurzaam nieuwbouwproject dat samen met een gloednieuw winkelcentrum gebouwd wordt op steenworp afstand van Nijmegen. We sommen 4 redenen op waarom je hier wilt wonen!

1. Flexibel
Hart van de Waalsprong heeft vele woonopties te bieden. De 81 koopappartementen zijn verdeeld in drie- of vierkamerappartementen met woonoppervlaktes varierend van 72 tot en met 149 m². Ook is het mogelijk om het appartement naar eigen stijl in te vullen en er is zelfs een mogelijkheid om met een interieurdesigner van Homestudios jouw droomwoning vorm te geven!

2.
 Afwerking
De woningen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder luxe tegelwerk van Mosa, sanitair van Villeroy&Boch en Hansgrohe, en een keuken van Siematic of Bruynzeel. Ook is het mogelijk een vaste parkeerplek te krijgen en is er een fietsenstalling naast de eigen entree.

3.
 Duurzaam
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Hart van de Waalsprong. De woningen worden energieneutraal ontwikkeld en zijn volledig van het gas af. Ook zijn de woningen voorzien van vloerverwarming, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning en liggen er zonnepanelen op de daken.

4.
 Toplocatie
Naast dat Hart van de Waalsprong op een steenworp afstand ligt van Nijmegen, ligt het ook dichtbij verschillende voorzieningen. Zo is het station Nijmegen-Lent op 5 minuten loopafstand, is het centrum van Nijmegen binnen 15 minuten met de fiets te bereiken en liggen er verschillende supermarkten, scholen en uitgaansgelegenheden binnen 5 minuten vanaf de appartementen.

Interesse?

Zie je jezelf hier al helemaal wonen? Of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie!