4 redenen waarom project Hof Lindebeek perfect is voor jou

24 oktober 2021

De verkoop en verhuur van de hofwoningen in het nieuwbouwproject Hof Lindebeek is in volle gang. Er zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar in één van de drie woongebouwen op de prachtige locatie in Stevensbeek. Benieuwd of dit project iets voor jou is?

Unieke ligging
De hofwoningen worden gerealiseerd op een uniek stukje grond. De drie woongebouwen in fase II worden gebouwd op gronden die een historie hebben die terugreikt naar 1910-1913. Vroeger vond je hier een modelboerderij, klooster en groepsaccommodatie. De gronden krijgen een herbestemming voor woningbouw en groen/water.

Prachtige mentaliteit
Het idee van Hofwoningen Hof Lindebeek is het creëren van een woongemeenschap. Iedereen is welkom: stellen, kleine gezinnen, een-oudergezinnen en alleenwonenden. Bewoners onderhouden samen de groententuin en boomgaard, delen onderling apparateuur en kunnen makkelijk samenkomen in verschillende ruimtes voor ontmoeting. Iedereen heeft zijn eigen woonruimte, maar bewoners kijken naar elkaar om en leren elkaar echt kennen.

Duurzaam wonen
De hofwoningen worden duurzaam gebouwd en ingericht. Zo bevinden zich verschillende duurzame technische installaties in de woningen die duurzame energie mogelijk maken.

Originele architectuur
De architectuur van de woningen is landelijk en karakteristiek. Met de houten gevels en keramische leipannen in sobere kleuren, sluit het ontwerp mooi aan bij het monument en de natuurlijke omgeving.

Klinkt dit als iets voor jou? Er zijn nog woningen beschikbaar! Op de projectpagina lees je meer over dit bijzondere project. Neem vervolgens contact op met de makelaar voor een kennismakingsgesprek.