Laatste twee appartementen in Cuijkse Lagune

20 augustus 2021

In Cuijkse Lagune fase 5 zijn er nog twee bouwnummers beschikbaar. Het luxe nieuwbouwproject in Cuijk biedt ruimte voor 30 prachtige appartementen, verdeeld over vijf verdiepingen. Lees hier meer over de nog beschikbare appartementen.

Bouwnummer 18 & 30
Deze driekamerappartementen zijn gelegen op de 3e en 5e verdieping. Beide appartementen beschikken over twee slaapkamers van 13 en 9 m². Er is een grote woonkamer met een open keuken van circa 42 m². Vanuit daar loop je zo het ruime balkon op. Deze ligt op het westen en biedt je uitzicht op Wooneiland De Nielt. Verder worden de appartementen gasloos gebouwd en verwarmd door middel van een grondwarmtepomp. Dit zorgt niet alleen voor verwarming in de winter, maar ook voor koeling op de warme dagen. Ook aan parkeren is gedacht: als bewoner beschik je namelijk over een eigen parkeerplaats. Bouwnummer 18 heeft een koopsom van € 314.000 (v.o.n.) en bouwnummer 30 een koopsom van € 324.000 (v.o.n.).

Centrale ligging
In zo'n 5 minuten rijden vanaf Cuijkse Lagune sta je in het centrum van Cuijk. Hier vind je een breed aanbod aan winkels. Ook Nijmegen is om de hoek: met de snelfietsroute of de trein ben je er in een handomdraai. 

Pak je kans!
Wil jij één van deze laatste twee appartementen bemachtigen? Neem dan contact op met één van de makelaars voor een persoonlijk gesprek.