Blent fase 2 gaat bijna van start!

12 juni 2023

De verkoop van Blent fase 2 start al op 22 juni 2023 12:00 uur. Vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummers. Heb je nu al vragen? Meld je aan voor de meet&greet op 24 juni en stel deze aan het verkoopteam.

Fase 2 bevat 43 prachtige woningen verdeeld over verschillende bouwtypes: 6 Parkwoningen, 14 Singelwoningen en 23 Hofwoningen. De projectwebsite wordt de komende weken aangevuld met alle woning- en verkoopinformatie van fase 2. Houd de website goed in de gaten en meld je bij interesse aan voor de nieuwsbrief, zo mis je niets!

Heb je belangstelling in fase 2? Bereid je dan goed voor! Dit kun je doen door de projectwebsite goed in de gaten te houden en alle verkoopdocumentatie die er de komende weken op komt te staan goed door te lezen.

Het is verstandig om van te voren helder te hebben wat er voor jou financieel mogelijk is. Bij LIV Hypotheken & Verzekeringen kun je vrijblijvend een financieringsbelofte aanvragen, hierin staat beschreven wat er voor jou financieel mogelijk is. Zo ben jij goed voorbereid!

Op zaterdag 24 juni van 10:00 uur tot 12:00 uur wordt er wederom een meet&greet georganiseerd. Tijdens dit inloopmoment kun je het verkoopteam ontmoeten en vragen stellen over het project. Tijdens de meet&greet kun je deelnemen aan een wandeling naar de projectlocatie en zie je precies waar wellicht jouw toekomstige woning komt te liggen.

Meld je hier aan voor de meet&greet.