In voorbereiding: nieuwbouwproject Benedenerf Lent

14 april 2023

Tussen, het door een gracht omzoomde, Fort Beneden Lent en Spiegelhof ligt Benedenerf. Aan het recreatieve landschap langs de Spiegelwaal en eiland Veur Lent, is dit één van de allermooiste plekken van Nijmegen, waar je straks kan wonen.

Benedenerf Lent
De Benedenerf is een nieuwbouwproject wat komt te liggen in de Waalhoven. In de Waalhoven gaan we voor duurzame mobiliteit. Fietsen, lopen, en elektrische (deel)(bak)fietsen staan hier centraal. In het autoluwe Benedenerf worden bewoners gestimuleerd, wanneer je dan toch een auto nodig hebt, gebruik te maken van de elektrische deelauto's. Voor je dagelijkse boodschappen of kopje koffie ben je met de fiets binnen 10 minuten in het winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Het treinstation Nijmegen-Lent heb je met de fiets binnen 3 minuten bereikt en ben je zo onderweg. Wonen in het groen, genieten van de rust en alle voorzieningen binnen handbereik. Ideaal dus! 

Ook In het landschap naast een boomgaard komen in totaal 19 luxewoningen te staan. De woningen zijn onderverdeeld in 3 verschillende types: twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande villa's en erfwonigen. De natuurlijke houttinten en de terrasvlonders zorgen straks voor een prachtig beeld in de groene omgeving. 

Luxewoningen
De woningen kenmerken zich door de grote raampartijen, natuurlijke houttinten, terrasvlonders en de prachtige groene omgeving. Samen met je buren een praatje maken in de boomgaard, of een stukje lopen naar het trekpontje die naar het fort gaat. 
Alle woningen worden opgeleverd met zonnepanelen, voorlopig energielabel A++++ en zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. 
Woonoppervlakte varieert van circa 136m² tot 207m²
Inhoud varieert van circa 524m³ tot 951m³
Prijzen vanaf €625.000 v.o.n. 

► bekijk op de projectwebsite

Planning
Momenteel wordt er aan de achterkant hard gewerkt om naar verwachting in het najaar van dit jaar in verkoop te gaan met dit mooie kleinschalige project. 
Wil je op de hoogte blijven van dit project en bericht krijgen wanneer de definitieve verkoop start? Houd onze nieuwsbrief in de gaten en schrijf je in op de projectsite. Zo weet je zeker dat je geen nieuws zult missen!

► ga naar de projectwebsite

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Benedenerf fase 1?

Bekijk ook het project Benedenerf fase 1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Benedenerf fase 1

Lent

5 woningen beschikbaar
146m - 200m woonoppervlakte
€ 630.000 tot € 1.222.000