Laatst beschikbare woningen Hemelrijk | Naderende start bouw

24 februari 2023

In dit artikel lees je over de laatst beschikbare woningen van Hemelrijk en de naderende start bouw!

Nog enkele woningen beschikbaar

Veel enthousiaste optanten hebben inmiddels een verkoopgesprek bij de makelaar gehad of de koopovereenkomst getekend. Wil jij binnenkort ook een gesprek over misschien wel jouw nieuwe droomwoning, bekijk dan snel het actuele woningaanbod en geef je interesse door! De makelaar kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem contact op met Hans anssen Garantiemakelaars 024-6790921.

Naar verwachting start de bouw van de woningen voor de zomer, omstreeks juni. Eerst zal de projectlocatie nog bouwrijp worden gemaakt. Dit zijn alle voorbereidende werkzaamheden om straks te kunnen starten met de bouw van de woningen. Denk aan het aanleggen van (bouw)wegen, kabels en leidingen voor rioleringen en nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, internet en tv.

In februari/maart ontvangen kopers de zogenoemde ‘Hoerabrief’, waarin staat dat zij de uitnodiging kunnen verwachten voor het tekenen van de leveringsakte bij de notaris. Een speciaal moment, want na het tekenen zijn ze officieel eigenaar van de grond.

Bekijk de laatste woningen!