Living-Inn: start verhuur verplaatst naar 1 november a.s.

12 oktober 2021

Living-Inn is een bijzonder woonzorgconcept in Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen, waarin starters en senioren samenwonen en elkaar helpen waar kan. De eerder aangekondigde start verhuur is verplaatst naar 1 november aanstaande.

Waar de aangekondigde start verhuur eerst op 11 oktober gepland stond, is dit verplaatst naar 1 november. Dit komt omdat het modelappartement nog niet gereed is en de ontwikkelaar alle geïnteresseerden een real life impressie van de appartementen wilt geven, voordat zij zich inschrijven. Het maken van de keuze voor een woning vanaf papier is namelijk niet eenvoudig. In dit modelappartement kunnen aanstaande bewoners de keuken en badkamer, maar ook het balkon op schaal en afwerking bekijken.

Over het project
Living-Inn is een bijzonder woonzorgconcept waar vitale senioren, starters en zorgbehoevende senioren veilig een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Starters en senioren wonen en leven hier samen en helpen en zorgen voor elkaar, net zoals vroeger: Enkele uren per week verhalen uitwisselen, boodschappen doen, oppassen op de kinderen of de krant voorlezen. Dit in ruil voor een betaalbare huur in een prachtige omgeving. 

In totaal worden er circa 400 appartementen in Living-Inn gerealiseerd: circa 150 seniorenappartementen in de vrije huursector, 100 startersappartementen in de sociale huur en 150 zorgappartementen.

Geïnteresseerd?
Noteer 1 november in je agenda. Vanaf dan is het mogelijk om het modelappartement te bezoeken. Meer informatie over de openstelling het modelappartement volgt spoedig. In de tussentijd kunnen de benodigde documenten verzameld worden. Hou de projectpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Living-Inn?

Bekijk ook het project Living-Inn

In verhuur
custom media
Meer informatie

Living-Inn

Nijmegen

61m - 150m woonoppervlakte
€ 845 tot € 2.230