Nog enkele koopwoningen beschikbaar in woongemeenschap Hof Lindebeek

16 oktober 2021

In de nieuwste fase van Hof Lindebeek in Stevensbeek worden 12 rijwoningen gebouwd, welke inmiddels in de verkoop zijn gegaan. Van deze koopwoningen zijn er nog enkele beschikbaar!

Hof Lindebeek is een zeer uniek project in Stevensbeek. Het betreft duurzaam, natuurinclusief, sociaal leven en wonen op gelijkwaardige basis. Het is de bedoeling dat iedereen een actief aandeel heeft binnen de community. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren, activiteiten organiseren, zorg verlenen of voor elkaar koken. Het streven is een zorgzame omgeving waar de bewoners, indien nodig, een zorgtaak naar elkaar hebben.

Het project bestaat uit 6 benedenwoningen, 6 bovenwoningen en 12 rijwoningen, waarvan enkel de rijwoningen voor de verkoop bestemd zijn. Alle woningen zijn gelegen rondom een binnentuin. 

Van de koopwoningen zijn er nog enkele beschikbaar. Het gaat om 12 dezelfde woningen, welke in de verkoop staan voor € 232.800 v.o.n.. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woningen voel je je verbonden met je woonomgeving en geniet je binnen van optimale lichtinval. Via de royale schuifpui in de achtergevel kijk je mooi uit op de gezamenlijke binnentuin.

De woningen hebben drie verdiepingen. Op de tweede verdieping vind je twee slaapkamers en een handige berging. De zolderverdieping biedt ook alle ruimte voor het opbergen van spullen en heeft een mooie lichtpartij.

Interesse?
Op de projectpagina lees je meer over dit bijzondere project. Neem vervolgens contact op met de makelaar voor een kennismakingsgesprek.