Op de Terp: Bezichtiging laatste twee beschikbare appartementen

20 oktober 2021

Van de prachtige, luxe appartementen binnen het nieuwbouwproject 'Op de Terp' aan de Waal in Nijmegen zijn nog twee woningen beschikbaar. Deze kun je nog bezichtigen. Ontdek of deze appartementen iets voor jou zijn!

Altijd al wakker willen worden met een fantastisch uitzicht op de uiterwaarden of de historische binnenstad van Nijmegen? Dan is nieuwbouwproject 'Op de Terp' (Gemeente Nijmegen) echt iets voor jou. De drie kleinschalige appartementengebouwen sieren straks de noordoever van de Waal, wat prachtige uitzichten vanaf de woningen mogelijk maakt.

De appartementen hebben een mooie lichtinval, zijn op hoog niveau afgewerkt en voorzien van een royaal terras. Binnen 5 minuten fietsen ben je in de binnenstad van Nijmegen. Zo biedt dit project een prachtige balans tussen rust en reuring.

De volgende appartementen zijn nog beschikbaar:

Appartement 1.2.1. (€ 639.000 v.o.n.)

Wanneer je op de dijk staat en je naar ‘de Terp’ kijkt, dan bevindt dit appartement zich in het meest links gelegen woonblok. De woning is gesitueerd op de tweede woonlaag van gebouw Marquise, heeft een royale hal, twee slaapkamers en een technische ruimte. Vanuit de grote woonkeuken en living heb je aan twee kanten prachtig uitzicht, zodat je vanaf verschillende kanten kunt genieten van het buitenleven. Het appartement heeft een oppervlakte van 140 m².

Appartement 3.2.3. (€ 665.000 v.o.n.)
Dit appartement bevindt zich op de tweede woonlaag van het meest rechts gelegen woonblok. De hoekligging is fantastisch en de twee royale slaapkamers bieden een mooi uitzicht. In de woonkamer en de living zijn grote raampartijen, welke zorgen voor veel natuurlijk licht. Ook vanuit het royale terras is het uitzicht geweldig. Het appartement heeft een oppervlakte van 138 m².

Interesse in deze appartementen? Op vrijdag 22 oktober was er al een kijkmoment. Op vrijdag 5 november van 15.00 – 16.30 uur is er tevens nog mogelijkheid om de appartementen te bezichtigen. De entree bevindt zich op de hoek van de Turennesingel en de Bemmelse Dijk. Je kunt je hier aanmelden.

Vragen over het project? Neem contact op met de verkopend makelaar.