Pre-sale Lentse Pracht Nijmegen gestart!

08 december 2023

De verkoop van nieuwbouwplan Lentse Pracht in Nijmegen komt steeds dichterbij! Om geïnteresseerden alvast goed te informeren over de 17 nieuwbouwwoningen starten we, in aanloop naar de officiële verkoop, met een pre-sale.

Ziet u zichzelf al wonen in een geschakelde villa of bent u juist geïnteresseerd in de herenhuizen? Maak dan nu tijdens de pre-sale alvast uw voorkeur(en) kenbaar. 

Een voorinschrijving geeft u voorrang bij de definitieve inschrijving!

Pre-sale Lentse Pracht
Vanaf heden vindt u op de projectwebsite per woningtype en bouwnummer alle informatie die voorhanden is. Zo treft u de perceel- en woonoppervlaktes, de impressies, de plattegronden en een prijsindicatie. 

Hoe werkt het?
- Maak een account aan op projectwebsite onder het kopje 'Aanmelden'
- Hierna kunt u uw voorkeuren aangeven voor een bouwnummer door op het hartje bij het bouwnummer te klikken 

Let op: Maak uw voorkeuren bij serieuze interesse zeker kenbaar! Uw voorkeur voor een bepaalde woning of woningtype wordt namelijk meegewogen in de toewijzing na de definitieve inschrijving. Maak uw interesse kenbaar voor woensdag 10 januari 2023 10:00 uur. 

Over Lentse Pracht
Het project bestaat uit 17 exclusieve herenhuizen en geschakelde villa’s waarvan er 14 beschikbaar zijn voor verkoop. De hoogwaardige herenhuizen en geschakelde villa’s staan op een plekje dat alles in zich heeft voor ultiem woongenot. Geniet van het buitenleven met kinderen of kleinkinderen, ervaar de schoonheid en het karakter van Lent, dat elk seizoen anders kleurt.

Lentse Pracht ligt in een uniek stukje Nijmegen. Om precies te zijn: in het mooie en waterrijke gebied tussen de Waal en Lent. Lentse Pracht wordt de parel van de regio. Het project verrijst aan de noordoever van de Waal aan de overkant van het centrum van Nijmegen.

Start verkoop op 13 januari 2024

Op 13 januari 2024 is alle informatie compleet en zijn de definitieve prijzen vastgesteld. Deze informatie wordt geplaatst op www.lentsepracht-nijmegen.nl. Vanaf dat moment kunt u zich officieel inschrijven en uw definitieve bouwnummerkeuze(s) bevestigen.

Oriënteert u zich straks liever op papier? Vanaf 13 januari is de fysieke verkoopdocumentatie af te halen of op te vragen bij de makelaar. Neem bij vragen gerust contact op met de makelaar, we helpen u graag!

Hans Janssen makelaars 
St. Canisiussingel 19h | 6511 TE Nijmegen
T 024 6 790 921
nieuwbouw@hansjanssen.nl | www.hansjanssen.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lentse Pracht?

Bekijk ook het project Lentse Pracht

In verkoop
custom media
Meer informatie

Lentse Pracht

Nijmegen

148m - 190m woonoppervlakte
€ 644.000 tot € 899.000