Start bouw Hemelrijk Puiflijk gegarandeerd

04 april 2023

De verkoop van het project Hemelrijk in Puiflijk loopt goed door waardoor de bouw gegarandeerd wordt. En dit is niet het enige goede nieuws er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar!

Nu alle opschortende voorwaarden zijn vervuld kan de bouw in juni van dit jaar gaan starten! Eerst zal de locatie bouwrijp gemaakt gaan worden. Dit zijn de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om straks te kunnen starten met de bouw. Denk hierbij aan het aanleggen van (bouw) wegen, kabels en leidingen voor rioleringen en nutvoorzieningen zoals elektriciteit, internet en tv.

Woningen
Wanneer je kiest voor een woning in het project Hemelrijk dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken voorzien is. De woningen worden voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen. Dit zijn de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar waaronder: Royale tussenwoning vanaf €355.000,- v.o.n. Hoekwoning XL met dwarskap vanaf €397.890,- v.o.n. Riante 2-onder-1 kapwoning met grote woonkeuken vanaf €550.040,- v.o.n.

Heb je interesse of advies nodig? De makelaars staan je graag te woord!
024 - 6790921 of via nieuwbouw@hansjanssen.nl